fbpx
0566-650560 Heechein 58 8491EN Akkrum info@dedames.nl
RJ Bodywear. Grote maten mode. plussize mode. De Dames van Akkrum

RJ Bodywear is met de Pure Color lijn de specialist op het gebied van gekleurd ondergoed. Het ondergoed is verkrijgbaar in vele kleuren en daarom altijd goed te combineren met bestaande lingerie. RJ is ook gespecialiseerd in de grotere maten , alle kleuren zijn tot 4XL leverbaar ( 54-56). Maar ook zijn verschillende artikelen nog eens extra aangepast ( zijn shorts en strings extra verhoogd en zijn hemden extra verlengd)
Al het ondergoed heeft een uitstekende pasvorm waardoor niets opkruipt of juist afzakt. Het is gemaakt van 90% polyamide en 10 % elastaan , de polyamide zorgt ervoor dat het ondergoed zacht aanvoelt , luchtig op de huid is en geen zweterig gevoel geeft en mooi aansluit zodat het aanvoelt als een tweede huid

De kleuren zijn kleurvast en vervagen niet na het wassen. In tegenstelling tot katoen dat nat blijft , droogt de polyamide snel op daarom is alles na het wassen al nagenoeg droog zodra het uit de wasmachine komt en blijft het ondergoed na transpireren niet vochtig . Bij RJ heb je geen last van labels aan de binnenkant al onze artikelen zijn uitgevoerd met transfer prints . 

Kortom een absolute topper in de wereld van het ondergoed. Niet voor niets dat we dit topmerk in onze collectie hebben.

Zie ook : https://www.maatjemeer.nl/nl/merken/rj-bodywear/

De foto’s geven de sfeer van het merk weer.  Het is niet zeker of we deze artikelen nu ook in de winkel hebben.